Modulbånd S.06

Modulbånd S.06

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modulopbyggede transportbånd, der lagerføres med en bånddeling på 6, 12, 25, 50 eller 75 mm hvilket er et udtryk for afstanden, fra en plastiksplit til en plastiksplitModulopbyggede transportbånd fremstilles af en række standardisere plastmoduler der konstrueres i et murstensmønster, hvorefter de samles og fastgøres med en en plastiksplit. Modulære transportbånd er nemme at servicere og reparere, da modulerne kan samles og skilles ad, i forbindelse med f.eks. rengøring eller reperation. Modulopbygningen bevirker samtidig, at alle længder og bredder kan imødekommes, samt at båndet kan konstrueres af forskellige moduler, f.eks. moduler med/uden belægning, medbringer, sidekant osv – kun fantasien sætter grænser. 

Modulbånd s.06 er et holdbart, fleksibelt og effektivt modulopbygget transportbånd, der kommer i et utal af forskellige kombinationer. Dette modulbånd anvendes som udgangspunkt til let (stigende og horisontal) transport samt til små overførsler, da transportbåndet har en deling/pitch på 6,25 mm. Båndtype s.06 er ideel til håndtering af mindre emner, da overgangen imellem hver transportør er minimal (7 mm nose bar). Hvert modul har en standardbredde på 40 mm og fremstilles i plastmaterialet polyoxymethylen (POM), der tåler temperaturer fra -43°C til +95°C. Modulære transportbånd anvendes især af fødevareindustrien, grundet modulernes rengøringsvenlige og slidstærke egenskaber. Plastmaterialerne som modulerne er fremstillet af, er godkendt til fødevaretransport i henhold til FDA (Food & Drug Administration), FSIS (Food Standard Inspection Sevice) samt EU-forordning nr. 1935/2004).

Bånddeling: 6,25 mm, modultyper: glat, materialer: POM, modulbredde: 40 mm (200 mm, 240 mm. etc.) anvendelse: let transport, små overførsler, temperaturområde: -73°C til +100°C, brancher: f.eks. bageri, mejeri, grøntsager.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting

Scanbelt modulbånd

 

Producent:
Scanbelt
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side