Modulbånd S.50

Modulbånd S.50

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modulopbyggede transportbånd, der lagerføres med bånddelinger på 6, 12, 25, 50 eller 75 mm, der er et udtryk for den metriske afstand fra plastiksplit til plastiksplitModulopbyggede transportbånd fremstilles af en række standardiserede plastmoduler, der konstrueres i et murstensmønster, hvorefter de samles med en plastiksplit. Sammenlignet med traditionelle transportbånd er modulopbyggede transportbånd, nemme at servicere og reparere, da modulerne kan samles og skilles ad i forbindelse med f.eks. rengøring. Modulopbygningen gør samtidig, at vi kan imødekomme alle længder og bredder, samt konstruere båndet af forskellige modultyper, såsom moduler med/uden knopper, belægning, medbringere, sidekant osv – kun fantasien sætter grænser. 

Modulbånd s.50 er et holdbart, fleksibelt og effektivt modulopbygget transportbånd, der kommer i et utal af forskellige kombinationer. S.50 anvendes som udgangspunkt til medium/tung (stigende og horisontal) transport da båndet har en deling/pitch på 50 mm. Modulerne lagerføres i standardbredder på 6, 10, 12,5. 20 og 25 mm, og fremstilles i materialerne polyethylen (PE), polypropylen (PP) og polyoxymethylen (POM), der hver især tåler forskellige temperaturforhold. PE tåler temp. fra -73°C til +66°C, PP tåler temp. fra +5°C til +100°C og POM tåler temp. fra -43°C til +95°C. Modulære transportbånd anvendes især af fødevareindustrien, grundet modulernes rengøringsvenlige og slidstærke egenskaber. (Disse båndtyper er godkendt til fødevaretransport i henhold til FDA (Food & Drug Administration), FSIS (Food Standard Inspection Sevice) samt EU-forordning nr. 1935/2004).

Bånddeling: 25 mm, modultyper: glat og struktureret, materialer: POM, PE og PP, modulbredder: 6 mm, 10 mm, 12,5 mm, 20 mm og 25 mm, anvendelse: let/medium transport, temperaturområde: -73°C til +100°C, brancher: f.eks. fisk, mejeri, grøntsager.

 

 

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting