Modultransportører

Modultransportører

Hos FEC Consulting tilbyder vi et bredt sortiment af innovative modultransportører til fabrikker og produktionsvirksomheder, der fremstilles efter dine individuelle ønsker, behov og krav. Vi kan tilpasse udstyret, så det opnår netop de egenskaber, I ønsker. De skræddersyede løsninger er nødvendige, fordi transportørerne skal løse forskellige automatiseringsopgaver, alt efter hvilken type produktion de skal indgå i. Vi fremstiller altid udstyr, der er tilpasset kunden og ikke mindst emnerne, der skal transporteres. Vi er klar over, at vores kunders udfordringer er forskellige, og derfor er vores design meget fleksibelt.

Med et stort udvalg af forskellige modultransportører kan vi løse alle type udfordringer i en moderne produktion. Vi tilbyder et stort udvalg forskellige konstruktioner, hvor vi eksempelvis kan ændre motorplacering, hastighed og båndtype. På grund af udvalget af forskellige modulbåndsmaterialer kan modulsystemer også anvendes i fødevareindustrien samt i applikationer med høje temperaturer (helt op til 105° C). Modulbåndstransportører kan som standard fremstilles i op til 10 meters længde og med en bredde på op til 1 meter. Modulopbyggede transportører er meget modstandsdygtige, der gør dem anvendelige i næsten alle type erhverv. På grund af materialet som modulbåndet er fremstillet i, der har en meget lav friktion, er det også muligt, at emner skubbes på tværs. Modulopbyggede transportører er samtidig fremstillet med et positivt fit-drev, der kan håndtere høje belastninger, selv ved smalle båndbredder.

mk-conveyor-technolgy-transportrer Modultransportører
mk-rustfri-bndtransportr Modultransportører
mk-modulbndstransportr Modultransportører
mk-incline-conveyor Modultransportører
mk-versaflex-flexlink-flexmove Modultransportører
mk-alu-profil-technology Modultransportører

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Mk technology group
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side