PIX Poly-V - PM profil (9,40MM)

Poly-V - PM profil (9,40MM)

Vi forhandler et stort udvalg af friktions- og kraftoverføringsremme såkaldte, poly-V remme eller ribebånd, der kombinerer fordelene ved en fladrem og en kilerem. Serien af PIX-X'ceed® remme i PM/M-profil er kendetegnet ved en række langsgående ribber, der sikrer høj trækstyrke med op til 98% effektoverføring, da kilerne centrerer remmen i remskiven. På trods af remmens høje kraftoverføringskapacitet er poly-V remme i PM/M-profil meget fleksible, der gør dem velegnede til små remskiver, på max. Ø180 mm. samt i snoede og kompakte drev. PIX-X'ceed® remme produceres med en forstærkning af fiberglas samt i slidstærkt neoprengummi, med en tykkelse på 13,3 mm. der bidrager til en støjsvag drift, da overfladen absorberer stød og vibrationer. Det slidstærke elastomermateriale tåler temperaturer fra -25°C til +100°C samtidig med, at materialet er olie- og antistatisk i henhold til ISO 1813.

Vi forhandler et stort udvalg af poly-V remme i PM/M-profil med en deling på 9,40 mm., der er et udtryk for den metriske afstand fra ribbe til ribbe. Profilen forhandles i standardbredder fra 2 til 52 ribber og lagerføres i standardlængder fra 950 til 5029 mm.. Antallet af ribber påvirker trækkraften i remmen, der betyder, at jo flere ribber remmen fremstilles med, jo mere kraft, vil remmen kunne overføre. Serien af PM/M-remme kan anvendes i drev med høje hastigheder på op til 50 m/sek. samt i applikationer med ekstreme udvekslingsforhold på op til 1:30. De benyttes b.la. i en bred vifte af drevapplikationer, såsom i papirapplikationer, granulatorer, turbiner og gravemaskiner. PIX-X'ceed® poly-V remme i PM/M-profil kan med fordel udstyres med en overfladebelægning efter dit valg, der forbedrer køreegenskaberne og mindsker støj.

Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 18 ud af 18Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 18 ud af 18Vis:     pr. Side