Monolitiske transportbånd til positiv kørsel

De positivt drevne AT5-transportbånd fra BEHAbelt muliggør skridsikker trækkraft, selv med den mindste remskivediameter på kun Ø 18 mm. Dette betyder, at selv transportbåndssektioner med de mindste overførsler nu kan bruges med en glidefri bælteløsning.

I kombination med en maksimal båndbredde på op til 700 mm repræsenterer den nye produktserie fra BEHAbelt en ny produktløsning, der igen skifter de tidligere grænser for mulige anvendelser af positivt drevne bælteløsninger på markedet.

Dette gør de positivt drevne transportbånd perfekte til applikationer, der kræver præcis timing, positionering og bakning. Den lave forspænding minimerer lejebelastningen og reducerer således energibehovet samt vedligeholdelsesindsatsen.

Funktionelle transportbånds flader

BEHAbelt tilbyder allerede en bred vifte af funktionelle bælteflader i denne produktkategori. På grund af vores tætte kontakt med maskiningeniører og slutbrugere har vi løbende udvidet og tilpasset vores bælteflader til optimalt at transportere fedtede, fugtige, tørre eller frosne produkter.

Alle bælter fås i anvendelige bredder på op til 700 mm og fremstilles monolitisk i en 2-komponent proces.

Fortæl os, hvis du har brug for et alternativ baseret på dit krav.