Dobbelte kileremme PU Twin-profiler

Dobbelte kileremme PU

Vi tilbyder et komplet sortiment af dobbelte (twin) kileremme til håndtering og transport af større emner og fødevarer, der fremstilles med en bred overflade samt et stort overfladeareal, som emnerne kan transporteres på. Dobbelte kileremme er fra standard, fremstillet med en integreret kile på undersiden, der sikrer, at kileremmen ikke kører sidelæns og ud af sit spor.

Dobbelte kileremme fremstilles i slidstærkt polyuretan (PU) og fås med eller uden en forstærkning af polyester, kevlar, stål eller glasfiber. Dobbelte kileremme forhandles i åbne metre og kan på forespørgsel samles til en helstøbt rem. I tilfælde af at remmen skal svejses, anbefaler vi, en ende-splejsning på ikke-forstærkede profiler samt en overlappet-splejsning på forstærkede profiler. Vi tilbyder forskelligt svejseværktøj til svejsning af dobbelte kileremme, prøv f.eks. BEHAbelts EErgo svejsekolbe eller BEHAbelts Multi TC svejsværktøj eller BEHAbelts Welding kit med opbevaringstaske.

Serien af dobbelte kileremme anvendes i mange forskellige brancher specielt fødevareindustrien, da de tåler temperaturer fra -30°C til +80°C samtidig med, at de er resistente overfor kemikalier og har antistatiske egenskaber, der gør, at de ikke kan ruste. Afhængigt af anvendelsesområdet, kan remmen udstyres med en belægning efter dit valg, så lagerførte standardtyper, målrettes mere krævende miljøer, applikationer og erhverv. Vi tilbyder forskellige overfladebelægninger, der hver især er udviklet til at løse forskellige opgaver i bestemte brancher og applikationer. 

Download Behabelt produktkatalog

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Image

1. beskæring 
For at opnå mest mulig kontaktflade ved samlingen og den stærkeste splejsning, beskæres enderne på remmen i et lige snit (geringssnit). Til dette anvendes BEHAbelts AS02 vinkeltang eller en skarp kniv.

Image

2. fiksering
Det er nødvendigt at man anvender klemmer f.eks. FZ01 Vario eller FZ02/3 til fiksering af remmen, inden den svejses.

Image

3. svejsning
Til svejsningen anvendes f.eks. Behabelts EErgo svejsekolbe, Behabelts Multi TC svejseværktøj eller Behabelts Welding kit, der via varme, smelter enderne sammen. Når materialet er kølet ned, vil en samling være dannet. Forventet nedkølingstid er 5-10 minutter. Vær opmærksom på, at det kræver en temperatur på 290°C når PU-profiler skal svejses og 240°C når TPE-profiler skal svejses.

Image

4. beskæring
Efter enderne på remmen er smeltet sammen og materialet er kølet ned, fjernes eventuel vulst ved splejsningen, ved at anvende BEHAbelt SE02 kantskærer eller skarp kniv.

Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 6 ud af 6Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 6 ud af 6Vis:     pr. Side