Elastiske transportbånd

Elastiske Transportbånd


Hygiejniske Transportbaand

Hygiejniske

Vores elastiske og monolitiske transportbånd til fødevareindustrien er særdeles hygiejnisk grundet deres innovative og revolutionerende MICROclean overfladedesign, der med dens ikke-porøse overflade og struktur, sikrer en mere hygiejnisk rengøring af overfladen. Dens overflade er faktisk så mikroskobisk, at strukturen kun kan ses ved brug af et forstørrelsesglas, hvilket bevirker at skidt og snavs ikke sætter sig i overfladen og foresager forurening af dine fødevarer.

Modstandsdygtige Transportbaand

Modstandsdygtige

En væveforstærkning af et transportbånd er ikke nødvendig med vores elastiske PU og TPE transportbånd. Vores nye elastiske transportbånd eliminerer risikoen for at vævet optager væsker, der i værste tilfælde kan få lagene til at skille dig, hvilket kan fører til unødvendig slidtage af båndet. Vi bruger kun udvalgte højkvalitets materialer til fremstilling af vores bånd, hvilket sikrer ekseptionel høj modstandsdygtighed mod hydrologisk nedbrydning og andre kemiske forhold.

Monteringsvenlige Transportbaand

Monteringsvenlige

Vores elastiske transportbånd er nemme at montere, da båndet kan påsvejses på stedet af kunden selv, ved hjælp af et svejseapparat eller en varmluftsvejseenhed/presser. Transportbåndets bløde og vævfrie materiale, bevirker samtidig at båndet nemt kan tilpasses applikationen, da båndet kan tilskæres. Vores elastiske transportbånd kan suppleres med vores store udvalg indenfor bølgekanter, styreprofiler og medbringere, der sikrer dig en fleksibel og stabil båndløsning

Certificerede Transportbaand

Certificerede

Vores elastiske bånd kan anvendes i hele fødevareindustrien og overholder nationale og internationale standarder for direkte og indirekte kontakt med fødevareprodukter (FDA/EC godkendt). Vores elastiske transportbånd mindsker med andre ord, risikoen for sundhedsskadelig bakterievækst, sammenlignet med traditionelle vævforstærkede transportbånd, hvilket sikrer at din produktion overholder HACCP principper og standarder med henblik på kvalitet og fødevaresikkerhed.


Overside på tansportbåndSP-Pigge-1,6mm
SP - Pigge (1,6mm)
NP-Nubret-1,6mm
NP - Nubret (1,6mm)
ID-Pyramide-1,6mm
ID - Pyramide (1,6mm)
SG-Glat-glans
SG - Glat glans
SM-Glat-mat
SM - Glat mat
SR-Let-rug
SR - Let rug
TGA-Tvaergaaende-riller
TGA - Tvaergaaende riller
LGB-Langsgaaende-riller
LGB - Langsgaaende riller

Underside på tansportbånd09-SG-Glat-glans
09. SG - Glat glans
10-FI-Vaevstruktur
10. FI - Vævstruktur
11-SR-Let-rug
11. SR - Let rug

Materiale
Glat glans (SG)
Glat mat (SM)
Vævstruktur (FI)
Diamant (ID)
Let rug (SR)
godkendt
PU 65 A 0,85 0,80 0,70 0,65 0,70
PU 75 A 0,70 0,65 0,55 0,50 0,55
PU 80 A 0,65 0,60 0,50 0,45 0,50
PU 95 A 0,45 0,40 0,30 0,25 0,30
TPE 55 D 0,35 0,30 0,25 0,20 -

Personlig Service

Har du spørgsmål så kontakt kundeservice på telefon +45 48248545 eller send en mail på [email protected]
Kontakt os


Produktkatalog

Se vores store produktkatalog om elastiske transportbånd, klik her og se vores Online e-bog på dansk.
Download E-Bog (dansk)

Ekstruderede Rundrem og Rundsnor fra BEHAbelt

Det brede udvalg af rundremme fra BEHAbelt muliggør det optimale valg af det bedst egnet rundsnor til applikationer inden for transport eller kraftoverførsel. Ekstruderede rundrem fås i forskellige hårdheder og diametre fra ø2 til ø20 mm. Vi tilbyder et stort udvalg af rundsnor og rundremme med FDA/EU fødevaregodkendelse og forskellige specielle egenskaber til særligt krævende applikationer. PU rundremme og rundsnor kan hurtigt og nemt svejses på stedet, vi tilbyder også et stort udvalg af værktøj til samling af rundremme og PU kileremme fra BEHA Innovation.Download Katalog

Behabelt online PDF katalog, Se vores udvalg af svejsbare Kile- & Rundremme.


Download Katalog

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon [email protected]

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner