BEHAbelts friktionssvejser minimerer lange og omkostningsfulde produktionsstop, og sikrer den perfekt splejsning hver gang.

Levetiden på en rundrem afhænger af kvaliteten af dens splejsning, og det er i denne sammenhæng essentielt at anvende det rigtige værktøj, når en rundrem samles og svejses. Ved at have det rigtige svejseværktøj kan du nemlig sikre dig, at dine remme får de helt rigtige forudsætninger for at holde længst muligt samt for at overføre mest mulig kraft. I nogle tilfælde er det ikke muligt at skille en applikation ad for at kunne udskifte, servicere eller rengøre en rem på maskinen - og det kan derfor være nødvendigt at kunne samle rundsnor direkte på maskinen. Vores svejseværktøj er specielt udviklet til service af rundremme på stedet, hvilket minimerer lange driftstop og omkostninger forbundet hermed.

I samarbejde med BEHAbelt forhandler vi et bredt program af traditionelt og temperaturregulerende svejseværktøj til sammenføring af, PU og TPE-profiler. Hvis du har brug for mere vejledning vedrørende, hvilket værktøj du skal vælge, så kontakt os endeligt – vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer kvalificeret rådgivning, så du altid får den rigtige vejledning i, hvilket løsning der passer til dit projekt. Kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk.

Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side