Friktion svejse maskine

Behabelts smarte friktions svejse maskie minimere nedetid og sikre den perfekt splejsning hver gang.

Denne Friktion Svejser eliminerer gætterier, som ofte fører til en defekt splejsninger af både polyurethan kileremme og runderemme. De dyre produktios kan helt undgås med dette værktøj. Med dette friktions svejse værktøj fra Behabelt, opnår du en nemt og hurtigt den rigtige samling af dine rundremme, du er ikke afhængig af opvarmningstid for at kunne opnå den koreakte samling på dine remme.

Kontakt os i dag på mail [email protected] eller på telefon 48 24 85 45, og få yderligere informationer om friktion's svejse værktøj til samling af rundremme.

Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     Produkter pr side
 • FDA GODKENDT
  Ny eksklusive svejsesystem, BehaBelt Friction Svejser RS02, den hurtigste, sikreste og bedste vej til en perfekt Polyurethane splejsning hver gang.
  DKK0.00
  DKK0.00
  * Product has attributes
  Branches største now-how
  Hurtig levering på lageravarer
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     Produkter pr side

Ekstruderede Rundrem og Rundsnor fra BEHAbelt

Det brede udvalg af rundremme fra BEHAbelt muliggør det optimale valg af det bedst egnet rundsnor til applikationer inden for transport eller kraftoverførsel. Ekstruderede rundrem fås i forskellige hårdheder og diametre fra ø2 til ø20 mm. Vi tilbyder et stort udvalg af rundsnor og rundremme med FDA/EU fødevaregodkendelse og forskellige specielle egenskaber til særligt krævende applikationer. PU rundremme og rundsnor kan hurtigt og nemt svejses på stedet, vi tilbyder også et stort udvalg af værktøj til samling af rundremme og PU kileremme fra BEHA Innovation.Download Katalog

Behabelt online PDF katalog, Se vores udvalg af svejsbare Kile- & Rundremme.


Download Katalog

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon [email protected]

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner