Rundremme

Hulremme i polyuretan

Vi tilbyder et komplet sortiment af ekstruderede polyurethan (PU) hulremme, til brug i industrielle applikationer samt til overførsel af emner - lige fra frosne grøntsager, til glas eller fliser. Hule rundremme anvendes ofte i drevne rullebaner eller som transportrem og kan grundet dens udhuling, nemt og hurtigt udstyres med et metalsamleled, der mindsker lange driftstop og omkostninger forbundet hermed.  

Hulremme fås med både glat og ru overflade, der er et udtryk for hvor meget friktion remmen har. Udover de forskellige farver tilbyder vi også hulremme i forskellige hårdheder, i 80°A, 88°A og 92°A. Hulremme fremstilles med en udvendig diameter på enten: 4,8 mm, 6,3 mm, 8,0 mm, 9,5 mm, 12,5 mm eller 15,0 mm. 

Efter at have anvendt et metalsamleled, bør man altid svejse hulremmen sammen, da dette sikrer den længste levetid i remmen. Til mere avancerede og krævende applikationer tilbyder vi hule rundremme med f.eks. fødevaregodkendte, hydrolyse eller varmebestandige egenskaber. Hulremme er meget elastiske, der gør dem velegnede til små remskivediametre. Vi tilbyder også et stort udvalg af svejseværktøj til samling og svejsning af hulremme. Download Behabelt produktkatalog

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Resultater 1 - 7 ud af 7Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 7 ud af 7Vis:     pr. Side