Pu kileremme

Ekstruderede kileremme i PU

Vi forhandler vi et bredt udvalg af ekstruderede kileremme i polyuretan (PU) fra Behabelt til applikationer indenfor transport og kraftoverførsel. PU-kileremme fås i forskellige hårdheder og i forskellige profiler b.la. Y, M, Z, A, B, C og D-profil der på forespørgsel, kan fremstilles på specialmål samt samles til en endeløs kilerem. Serien af kileremme forhandles i glat og fortandet udgave, samt i et stort udvalg af forskellige farver. De anvendes i mange brancher specielt fødevareindustrien, da de er resistente overfor kemikalier samtidig med, at de tåler både høje og lave temperaturforhold. Deres elastiske egenskaber gør dem kompatible med små remskivediametre samt ideelle til drev af lette transport- og pakkeapplikationer. 

Til applikationer med høje belastninger og lange remlængder anbefaler vi, at man anvender en PU kilerem i forstærket udgave. Vi forhandler et bredt sortiment af forstærket typer, der fremstilles med en forstærkning efter dit valg, der bidrager til at øge trækstyrken og forlænge remmens levetid. Forstærkede kileremme fremstilles i slidstærkt PU eller TPE-materiale og afhængigt af anvendelsesområdet kan de fås med en polyester, aramid (kevlar), stål eller svejsbar PU glasfiberforstærkning. Flere af vores forstærkede kilerems profiler lagerføres også med et centerhul så kileremmen kan samles med et metalsamleled.

Download Behabelt produktkatalog

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Image

Trin 1. beskæring 
Beskær enderne på kileremmen med BEHAbelts AS02 vinkeltang inden svejsesning. For at opnå mest mulig kontaktflade ved samlingen og den stærkeste splejsning, beskæres enderne på kileremmen i en vinkel på 90 grader. 

Image

Trin 2. fastgøring
På billedet anvendes fiktionssvejsemaskine RS02, der fungerer, ved at enderne på remmen rystes, så enderne smelter og danner en samling. Det er også muligt at anvende en svejsekolbe f.eks. Behabelts EErgo, Behabelts Multi TC eller Behabelts Welding kit. Hvis andre værktøjer end RS02 anvendes, er det nødvendigt, at man anvender klemmer f.eks. FZ01 Vario eller FZ02/3 til fiksering af remmen, inden den svejses.

Image

Trin 3. svejsning 
RS02 friktionsmaskinen genererer varme via friktion, der splejser enderne sammen på remmen på få sekunder. Det kræver en temperatur på 290°C når PU-profiler svejses og 240°C når TPE-profiler svejses. Denne video illustrerer, hvordan maskinen fungerer.

Image

Trin 4. rengøring 
Efter enderne på kileremmen er smeltet sammen og materialet er kølet ned, fjernes eventuel vulst ved splejsningen, ved at anvende BEHAbelt SE02 kantskærer eller skarp kniv.

Producent:
Behabelt
Resultater 21 - 24 ud af 24Vis:     pr. Side
Resultater 21 - 24 ud af 24Vis:     pr. Side