Rundremme med forstærkning

Rundremme med forstærkning

Til applikationer med høje belastninger og lange remlængder anbefaler vi, at man anvender en rundrem i forstærket udgave, da en armering øger trækstyrken og forlænger levetiden i remmen. I samarbejde med BEHAbelt forhandler vi et bredt sortiment af forstærkede rundremme i slidstærkt polyurethan (PU) eller termoplastisk elastomer (TPE) materiale, der afhængigt af anvendelsesområdet, kan fås med en forstærkning i polyester, aramid (kevlar), stål eller patenteret PU-glasfiber. De forskellige armeringstyper er udviklet til forskellige erhverv og anvendes især indenfor tung- og sværindustrien, hvor der er behov for at flytte mange kilo. Vi tilbyder derudover fødevaregodkendte rundremme i forstærket udgave, der er resistente overfor kemikalier samtidig med, at de tåler høje og lave temperaturforhold. 

Forstærkede rundremme lagerføres i diametre fra Ø6 til Ø20 og fås i forskellige farver, der inddikerer deres hårdhed (ShA). Rundremme i forstærket udgave kan fra lager skæres på kundespecifikke mål i åbne længder på minimum 20 meter eller samles på vores værksted ved, at remmen svejses sammen med en overlap- eller endeslipsning. Det er også muligt at købe dit eget svejseværktøj, så du selv kan svejse remmen sammen. Prøv for eksempel vores Eergo, MultiTC, SG02 eller SG03 værktøj eller vores transportable svejsekit, der inkluderer opbevaringstaske, svejseværktøj, tang og klemmer.

Download Behabelt produktkatalog

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 16 ud af 16Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 16 ud af 16Vis:     pr. Side