Antistatiske PU tandremme

Antistatiske PU tandremme

Hos FEC Consulting er det vores vigtigste opgave at tilbyde vores kunder en løsning, der ikke kun gør en forskel i deres daglige arbejdsgang, men som ligeledes leder til en højere effektivitet. Vores udbud af antistatiske tandremme anvendes til transport og kratoverførsel, der kan klare store kraftoverførsler ved lave omdrejninger. Anvendes specielt i ATEX-miljøer.
T5 PAZ / PAR AS, hvor nylonvæv på tand- og bagsiden er antistatisk, PU tandremme fås i antistatisk udgave T5, T10, AT5 og AT10 fås også som et antistatisk PU tandremme.

En antistatisk tandrem er samtidig vedligeholdelsesfri og kræver ikke efterspænding. De er også velegnede til brug med remstrammer. Antistatiske PU tandremme tåler temperaturer fra -25°C til +85°C og kan anvendes i næsten alle type miljøer. Antistatisk (ISO 9563) i hele remmens levetid samt REACH og RoHS kompatibel.

Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud på Antistatiske PU tandremme eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting