Helstøbte PU tandremme - MEGAFLEX tandremme

Helstøbte PU tandremme

Helstøbte PU tandremme, endeløse på specialmål kaldet en flex tandrem. Megadyne MEGAFLEX PU tandremme er helstøbte tandremme med stål forstærkning, fremstillet i termoplastisk polyuretan. Denne type tandrem garanterer gode køreegenskaber samt en høj trækstyrke. Disse tandremme er specielt velegnede til kraftoverførsel og transportanlæg med høje belastninger og hastigheder. Megadyne MEGAFLEX tandremme er tilgængelig fra 1500 mm til 25.400 mm længde.

Megaflex tandremme kan købes med nylon belægning på tænder og bagside. Vores endeløse og helstøbte tandremme i polyuretan, øger remmens egenskaber samt reducerer støj og friktion. En ekstra belægning er også mulig på bagsiden af tandremmen og giver ekstra friktion og en større præcision.

Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting