Kundeservice - Man-fre 8.00-16.00 +45 48248545

Tandrem

FEC Consulting tilbyder af et stort udvalg af tandremme. En tandrem kan fremstilles i mange forskellige varianter, i fællesskab finder vi en tandrem som passer præcist til dine behov og ønsker. 

Vi er specialister i transmissions løsninger med speciale indenfor tandrem og transportremme, vi repræsenterer et unikt udvalg af verdens førende producenter. Vi tilbyder bånd og remme fra de største og mest kendte brands på marked, vi har lokal lagerføring af standard produkter, samt dag til dag levering fra udvalgte fabrikker, så vi kan sikre at din fabrik aldrig står stille. Vi tilbyder derudover god service, samt et stort teknisk produktkendskab. Hos os får du altid kvalificeret rådgivning og levering af både, tandremme, transportbånd samt andre transmissions komponenter. 

Få altid den rigtige løsning første gang med tandremme fra FEC Consulting

En tandrem har en meget høj virkningsgrad helt op til 99% uanset belastningen, samt et meget lavt støj niveau. Vores sortiment inden for tandremme består af følgende tandrems typer:


Hvordan fungerer en tandrem i praksis? 

I modsætning til en almindelige drivrem, såsom en klassisk fladrem, kilerem eller et ribbebånd er en tandrem udstyret med "tænder" på undersiden som kører i særlige udviklet "tandremshjul", der sikre at tandremmen ikke kan skride. Derfor vil en tandrem altid kunne holde de to forbundne aksler i præcis samme takt. Med andre ord køre en tandrem altid synkron, og sikre en effektiv effektoverførsel på op til 99%. Så længe opspændningen korrekt, er det umuligt for tandremme at hoppe tænder over i tandremshjulet, hvilket sikre en utrolig pålidelig kræftoverførsel.

Vores services og leveringstid er altid god

Som en de førende spillere market, tilbyde vi et bredt udvalg af produkter og løsninger til konkurrencedygtige priser. Som en af de eneste på markedet, tilbyder FEC Consulting også fremstilling af metalprodukter samt bearbejdning af dine produkter på vores eget maskineværksted efter dine ønsker og behov. Så har du en forespørgsel vedrørende et specielt produkt, så kontakt os og hør nærmere om pris og leveringstid.
 
Har du brug for flere information om FEC Consulting produkter eller vores services så du altid velkommen til at kontakt os på telefon +45 48248545 eller på mail [email protected], Vi sidder klar til at hjælpe dig, med råd og vejledning om din nye tandrems løsning. 

Produkter

Kundeservice & salg

Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon Tlf. +45 48248545
email icon [email protected]

 Min.  ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner