medbringere tolerancer

Standard tolerancer for medbringere
Tolerancen for påsætning af medbringere er +/- 0,2 MM

toleranse-medbringer Medbringere tolerancer

Særlige tolerancer

Med CNC efterbehandling kan vi minimere tolerancer endnu mere.


Trækstyrken

Træk-modsat i medbringere er ca. 2 Newton pr. 2mm påsat medbringer

 tandremme med profiler

Vores medbringer er påsat ved hjæp, af en kemisk proces og det gør at vi ikke behøver fastmontere hele medbringeren på en gang, og vi behøver derfor ikke at lave besværgerlige underskæringer under hver profil som nedsætter tandremmens levetid.

Kemisk påsætning af medbringere

Som noget helt ekstraordinært kan vi tilbyde kemisk svejset påsætning af medbringere. Det resulterer i at selve remmen ikke får nogen synlig vulst. Der er flere fordele ved anvendelse af kemisk svejset medbringer:

  • Kemisk svejset medbringere er særligt velegnet til fødevareindustrien, medicinindustrien såvel som i andre industrier hvor bakterier ikke må kunne sætte sig og vokse.

  • Med denne type påsætning af medbringer, kan man opnå helt ned til +/- 0,2 mm tolerance. Fordelen er derved at man opnår en særlig høj præcision end traditionelle friktions påsvejset medbringere.

  • Den kemiske svejsning gør det muligt kun at påsvejse dele af medbringeren, således er det ikke nødvendigt at tilpasse medbringeren ved friskære med eks. en kniv eller tang. Dermed undgår man at beskadige basisremmen og dermed forkorte remmens levetid.