metal tand til tandrem

Ved mekanisk påsætning af medbringere på tandremmen (tandremme med med metal tænder), er vi i stand til selv ved små tolerancer at placere medbringeren helt nøjagtig på tandremmen, ved at fræse den eksisterende tand væk og erstatte den med en metal tand. Som vist på billedet herunder, er det muligt selv at bestemme hvilket material du ønsker at fremstille dine medbringere i som f.eks stål, aluminium, rustfrit stål, pom osv. Dette gør det meget nemt at skifte beskadiget profiler uden af skifte hele tandremmen.

Tandrem med metal tænder

Mekanisk påsætning af medbringer (tandremme med med metal tænder)tandremme

Metal tand til T10 og AT10 tandrem
Metal tand til tandrem T20

Detaljer om tandremme med metal tænder:

Korte set-up tid, når der skiftes forskellige produktgrupper & størrelser
Anvendelse til produktspecifikke drivere
Fremstilling i henhold til tegninger - selv til små partier
Standard tandremme: T10 / AT10 / T20 / AT20 / XH
Standard bredder 25mm / 32 mm / 50 mm (andre bredder på forespørgsel)
Materiale til udskiftning tænder: messing (andet materiale på forespørgsel)

Mekanisk medbringere


BRECO® ATN system

Breco ATN tandremme er en nem måde at påmontere medbringere på en tandrem. ATN tandrems systemmet giver et væld af forskellige muligheder. Breco er et af markedets mest innovative producenter indenfor PU tandremme. Et af deres produkter kaldes for ATN og er udviklet primært til transport (Transportremme). Denne remtype er opbygget i PU (polyuretan) og et kraftig stålcord og kan får på metermål og svejses til endeløse tandremme eller købes helstøbte på special mål. De flytbare profiler, som monteres på tandtremmens bagside som medbringerne, kan enkeltvis udskiftes med en anden størrelse som passer til kundens behov.

breco_atn_tandremme Mekaniske medbringere til tandremme

Dette er et godt alternativ til den gammeldags monterings-metode med påsvejsning af enkeltvise medbringere. Denne teknik tilbyder helt nye anvendelsesmuligheder som tidligere var umulige. På grund af den særlige teknik kan forskellige typer af varer nu transporteres på samme transportørbarer, ved at ombytte andre medbringer profiler. Vi kan splejse Brecoflex® ATN tandremme på fabrikken i Tyskland og vi lagerfører typerne: ATN-10, ATN-12,7, ATN10

BRECO® ATN SYSTEM

Med Brecoflex ® og ATN tandrems systemmer kan du selv montere medbringere på tandremmene efter egne ønsker og mål. Dette kan vi kan også gøre for dig. ATN tandremme kan leveres med indsatster i messing eller i rustfrit stål. Standard AT10 tandremskiver passer også til ATN10 tandremme. Vi kan levere disse tandremskiver fra vores lager. Det er også muligt at tilpasse disse tandremskiver med en speciel udboring og not.


ATN10 & ATN20 tandremme

Find mere infomation om ATN tandremme fra BRECO ® her:


ATN tandremme, tandremme med medbringer