Vakuum tandremme

Vakuum "pull down" tandremme

En vakuum tandrem er blevet fremstillet i en endeløs proces og er altid skræddersyet til netop dine behov. Vi bruger computer-kontrollerede bearbejdnings systemer til videre forarbejdning af vakuum tandremme, det giver mulighed for huller og udskæringer (f.eks sugespalterne eller transport lommer) i næsten enhver form. Følgende er et par eksempler på en række endeløse bearbejdnings muligheder.

Vakuum "pull down" tandremme bruges f.eks. til posepakkemaskiner. Vi kan tilbyde et stort udvalg af pull down belts til pakkemaskiner af mærker som: Bosch, EaglePack, Fabrima, Fres-co, Fuji, Hayssen, Ilapak, Ishida, Kliklok, Matrix, Pacmac, Rovema, Sandiacre, TNA, Triangle, Various, Newtec.

Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting