Tandremshjul

Tandremshjul

På lager har vi et stort udvalg af tandremshjul i T, AT, HTD, MXL, XL, L og H-profil, der som standard forhandles i aluminium, stål og støbejern og som på forespørgsel kan produceres i rustfri stål og plast f.eks. POM eller nylon. Vi forhandler også Eagle/SilentSync med pilefortanding samt PolyChain/Falcon profiler. Alle profiler kan fremstilles på specialmål, i andre materialer samt med en overfladebehandling efter dit valg. Vi tilbyder desuden tandbarrer i aluminium og rustfri stål samt klemplader til åbne tandremme i metermål. Alle Tandremshjul, tandbarrer og klemplader er fremstillet i henhold til ISO 5294-1989. 

Vi kan fra lager levere et bredt program af tandremshjul for taperlock med metrisk tanddeling i HTD-profil i 5M, 8M og 14M samt med tommedeling i L og H-profil. Taperlock fås i størrelser fra 1008 til 5050, med standard aksel diametre fra Ø9 til Ø100 mm.

Vi har eget værksted og tilbyder udboring og bearbejdning af standard tandremshjul efter dine specifikationer, skitser og tegninger med b.la. notgang, nav afkortelse, kilespor til styreprofil samt udboring til aksel, pinolskrue og låsering. tandremshjul kan nemt tilpasses dine behov og integreres i eksisterende konstruktioner, ved at bearbejde lagerførte standard tandremshjul eller tandbarrer efter dine ønsker.

megadyne-components-megapulleys-pdf-katalog Tandremshjul | Vi har alle typer remhjul → Hurtig levering
breco_components_tandrehjul_tilbehr Tandremshjul | Vi har alle typer remhjul → Hurtig levering