Elastiske PU transportbånd

Hygiejniske Transportbaand
Hygiejniske

Vores elastiske og monolitiske transportbånd til fødevareindustrien er særdeles hygiejnisk grundet deres innovative og revolutionerende MICROclean overfladedesign, der med dens ikke-porøse overflade og struktur, sikrer en mere hygiejnisk rengøring af overfladen. Dens overflade er faktisk så mikroskobisk, at strukturen kun kan ses ved brug af et forstørrelsesglas, hvilket bevirker at skidt og snavs ikke sætter sig i overfladen og foresager forurening af dine fødevarer.

Modstandsdygtige Transportbaand
Modstandsdygtige

En væveforstærkning af et transportbånd er ikke nødvendig med vores elastiske PU og TPE transportbånd. Vores nye elastiske transportbånd eliminerer risikoen for at vævet optager væsker, der i værste tilfælde kan få lagene til at skille dig, hvilket kan fører til unødvendig slidtage af båndet. Vi bruger kun udvalgte højkvalitets materialer til fremstilling af vores bånd, hvilket sikrer ekseptionel høj modstandsdygtighed mod hydrologisk nedbrydning og andre kemiske forhold.

Monteringsvenlige Transportbaand
Monteringsvenlige

Vores elastiske transportbånd er nemme at montere, da båndet kan påsvejses på stedet af kunden selv, ved hjælp af et svejseapparat eller en varmluftsvejseenhed/presser. Transportbåndets bløde og vævfrie materiale, bevirker samtidig at båndet nemt kan tilpasses applikationen, da båndet kan tilskæres. Vores elastiske transportbånd kan suppleres med vores store udvalg indenfor bølgekanter, styreprofiler og medbringere, der sikrer dig en fleksibel og stabil båndløsning

Certificerede Transportbaand
Certificerede

Vores elastiske bånd kan anvendes i hele fødevareindustrien og overholder nationale og internationale standarder for direkte og indirekte kontakt med fødevareprodukter (FDA/EC godkendt). Vores elastiske transportbånd mindsker med andre ord, risikoen for sundhedsskadelig bakterievækst, sammenlignet med traditionelle vævforstærkede transportbånd, hvilket sikrer at din produktion overholder HACCP principper og standarder med henblik på kvalitet og fødevaresikkerhed.

Overside på tansportbånd
SP-Pigge-1,6mm
SP - Pigge (1,6mm)
NP-Nubret-1,6mm
NP - Nubret (1,6mm)
ID-Pyramide-1,6mm
ID - Pyramide (1,6mm)
SG-Glat-glans
SG - Glat glans
SM-Glat-mat
SM - Glat mat
SR-Let-rug
SR - Let rug
TGA-Tvaergaaende-riller
TGA - Tvaergaaende riller
LGB-Langsgaaende-riller
LGB - Langsgaaende riller
Underside på tansportbånd
09-SG-Glat-glans
09. SG - Glat glans
10-FI-Vaevstruktur
10. FI - Vævstruktur
11-SR-Let-rug
11. SR - Let rug
Materiale
Glat glans (SG)
Glat mat (SM)
Vævstruktur (FI)
Diamant (ID)
Let rug (SR)
godkendt
PU 65 A 0,85 0,80 0,70 0,65 0,70
PU 75 A 0,70 0,65 0,55 0,50 0,55
PU 80 A 0,65 0,60 0,50 0,45 0,50
PU 95 A 0,45 0,40 0,30 0,25 0,30
TPE 55 D 0,35 0,30 0,25 0,20 -
Image

Produktkatalog

Se vores store produktkatalog om transportbånd, klik her og se vores PDF på dansk.


Download (dansk)