Danish

Overflader

Vi tilbyder et stort udvalg af strukturer, der bidrager til at støddæmpe, øge eller mindske friktionen mellem bånd og produkt i forbindelse med produkthåndtering. Vores overfladestrukturer er udviklet til at dække forskellige transportopgaver, og kan reguleres med henblik på slidstyrke, kemiske modstandskraft og temperatur modstands dygtighed. Vi tilbyder flere farver, strukturer og materialer, fra vores store standard produktsortiment, vi er altid klar til at hjælpe dig, med at finde den løsning, der dækker netop dine behov og ønsker.

Filt sort
Filt sort
s42 supergrip sort
S42 - Supergrip sort
s7 minigrip hvid
S7 - Minigrip hvid
s13 savtakket hvid
S13 - Savtakket hvid
gst vaevstruktur groen
S10 - Vævstruktur grøn
s6 supergrip groen
S6 - Supergrip grøn
s24 krydsstruktur sort
S24 - Krydsstruktur sort
s32 langsgaaende sort
S32 - Langsgående sort
s18 mini pyramide hvid
S18 - Mini pyramide hvid
s21 stor pyramide hvid
S21 - Stor pyramide hvid
s32 langsgaaende groen
S32 - Langsgående grøn
s7 minigrip groen
S7 - Minigrip grøn
Katalog om transportbånd på dansk

Transportbåndskatalog

Vi har hos FEC Consulting fremstillet vores eget transportbåndskatalog på dansk, der formidler viden og teknisk data til alle, der beskæftiger sig med transportbånd.

Målet med kataloget er at præsentere og formidle teknisk data vedrørende vores komplette produktprogrammet, vejlede i forbindelse med praktisk anvendelse samt skabe indblik i produktprogrammets mange anvendelsesmuligheder.Download kataloget nedenfor og læs mere om vores store udvalg indenfor blandt andet olieresistente-, antistatiske- og fødevaregodkendte transportbånd.

Download

Klik og start download

7.3MB (PDF)