FBWSGNR001 - Behabelt Welding kit med taske
SG02 svejse vaerktøj
FZ01 samle værktøj
Kantsaks SE02
FBWSGNR001 - Behabelt Welding kit med taske

Beskrivelse

FBWSGNR001 welding kit med opbevaringstaske:

I nogle tilfælde er det ikke muligt at skille en applikation ad, når en rundrem skal udskiftes, og det kan derfor være nødvendigt at kunne servicere remmen på stedet - direkte på maskinen. Vores FBWSGNR001 svejsekit indeholder alt, hvad du skal bruge for at kunne svejse en rundrem på stedet, hvilket minimerer tidskrævende driftstop og omkostninger forbundet hermed. Levetiden på en rundrem afhænger af kvaliteten af dens splejsning og det er derfor essentielt at anvende det rigtige værktøj, når en rundrem svejses, så den får de rigtige forudsætninger for at holde længst muligt samt for at overføre mest mulig kraft.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskelligt svejseværktøj til samling af rundremme, der forhandles separat, eller som komplet sæt. Prøv f.eks. vores FBWSGNR001 svejsesæt, der indeholder alle de elementer, der er nødvendige for at kunne svejse en åben rundrem sammen. Svejsekittet til sammenføring af PU-profiler kan anvendes på rundremsprofiler på op til Ø 12mm (25/64 inch).

Sættet indeholder følgende:
- 1 stk. SG02 svejsekolbe
- 2 stk. FZ01 guide clamps
- 1 stk. SE02 edge cutter
- 1 stk. Holder til svejsekolbe

- 1 stk. opbevaringstaske

SG02 svejsekolbe:
Svejsekolben der medfølger i sættet, svejser rundremmen sammen ved hjælp af varme. Dette sker ved, at kolben varmer enderne op, der smelter, hvorefter samlingen dannes. Svejsningen bør foretages ved en temperatur på 290°C, for at opnå det bedste resultat (fra 285 til 300°C). Svejsekolben og klemmer kan købes separat i andre varianter, til remme i andre materialer, tykkelser og/eller bredder. 

Vi tilbyder også andre typer værktøj til samling af rundremme. Prøv f.eks. vores metalsamleled til samling af hule rundremme, eller vores RS02 friktionssvejsemaskine, der samler remmen med friktion. OBS. vær opmærksom på, at man ved brug af et metalsamleled, ikke opnår den samme styrke, som ved en svejst samling. 

Spænding: 230 V AC.
Frekvens: 50/60 Hz.
Styrke: 75 W.
Opvarmningstid: ca. 10 minutter.
Dimensioner: 295 x 35 x 25 mm.
Vægt: 0,25 kg.

FZ01 guided clamps:
Klemmer er nødvendige i forbindelse med fiksering af rundremme under og efter svejsningen, da klemmerne fastgøre de to ender, der skal svejses. Fastgøringsklemmer kan anvendes på alle standard PU og TPE-profiler op til Ø10 mm samt kileremme på op til 10x6 mm (Z-profil). Enderne på remmen, fastgøres med klemmerne, hvorefter enderne varmes op med svejsekolben. Efter dette, fjernes svejsekolben og de varme ender presses/holdes sammen af klemmerne. Klemmerne kan fjernes så snart materialet er kølet ned.

Mål: 127 x 70 x 35 mm.
Vægt: ca. 140 kg.
Materiale: Plast.

SE02 edge cutter:
Kantskærer/tang med specialklinge til at fjerne overskydende materiale under og efter svejsningen.

Opbevaringstaske:
Dimensioner: 28 x 29 x 5 mm.

Hvis du har brug for mere vejledning vedrørende, hvilket værktøj du skal vælge, så kontakt os endeligt – vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer kvalificeret rådgivning, så du altid får den rigtige vejledning i, hvilket løsning der passer til dit projekt. Kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545 eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk.

Video

Samling

Image

Beskæring 
Enderne på kileremmen beskæres i en vinkel på 90 grader, ved at anvende BEHAbelts vinkeltang AS02. 

Image

Trin 2. fastspænding 
Klemmerne f.eks. FZ01 Vario eller FZ02, monteres på enderne af rundremmen for at sikrer korrekt fiksering under svejsningen. 

Image

Trin 3. svejsning 
Enderne svejses sammen, anvend f.eks. Behabelts EErgo svejsekolbe eller Behabelts Multi TC svejsværktøj. TPE-profiler svejses ved en temperatur på 240°C og PU-profiler svejses ved en temperatur på 290°C. Klemmer kan afmonteres, når materialet er kølet ned.

Image

Trin 4. afkøling 
Efter enderne på rundremmen er smeltet sammen og materialet er kølet ned, fjernes eventuel vulst ved splejsningen, ved at anvende BEHAbelt SE02 kantskærer eller skarp kniv. Den forventede nedkølingstid er omkring 5-10 minutter. Forkort eventuel nedkølingstid ved at placere remmen under koldt vand.    

 

Tilbage til: Behabelt

Nyligt viste produkter