BRECOprotect®  Fødevaregodkendte PU tandrem T10 PRO
BRECOprotect®  Fødevaregodkendte PU tandrem T10 PRO
t20_tandrem_pu_fda_profil_tegning_fodevaregodkendt BRECOprotect® T10 PRO ( M/V ) | Fødevaregodkendte PU tandrem

Beskrivelse

BRECOprotect® T20 PRO ( M/V ) fødevaregodkendte PU tandrem

Fødevaregodkendte PU tandrem fra BRECO® - åbne PU tandremme T20 PRO open-end. Fødevaregodkendte PU tandremme er fremstillet af polyurethan, som har en stærk slidstyrke. Stål corden i tandremmen, sikre forskellige trækstyrken, uanset opgaven. BRECOprotect® T20 PRO tandremme i Polyurethan, har en pålidelig transmission evne. Der kan på bagsiden påmontere medbringere til at løse forskellige fremtræks opgaver. Det er muligt at samle en åbne BRECOprotect® T20 PRO tandremme med et smelteværktøj, til en svejst tandrem efter din ønsket længder.

BRECOprotect® T20 PRO ( M/V ) FDA Tilgængelige længder og versioner
Standardlængde: 50 & 100 m ruller
   
Endeløs svejst, minimumslængde (V) 1100 mm
Standard materiale: TPUAU1
Farve: Blå
Fødevaregodkendt Ja
Minimum antal tænder: Z 15
Mindste remskivediameter: 60 mm
Minimum modbøjningsdiameter: 60 MM

 

Find mere infomation om BRECOprotect® T20 PRO tandremme fra BRECO ® her:


BRECOprotect - Fødevaregodkendte tandremme til fødevare transport - Download PDF katalog
Tilbage til: BRECOprotect® tandremme

Mød vores partnere

tandremme

Fødevaregodkendt tandrem med medbringere

Som førende forhandler af tandremme til fødevareindustrien, har vi specialiseret os i forskellige tandremsløsninger til fødevareindustrien og gjort dette til vores absolutte mærkesag. Specielt tandremme med medbringere til direkte og indirekte fødevarekontakt, sikrer en synkroniseret transport af dine fødevarer, kombineret med at der opnås høj præcision, drifthastighed samt en støjsvag drift. Ved at udstyre tandremmen med medbringere, inddeles overfladen i en række rum, der har til formål at skubbe og/eller sikre emnets position f.eks. i forbindelse med transport med hældning, hvilket betyder minimal beskadigelse og spild af emnerne. 

Tandremme med medbringere, er især velegnede til fødevare- og medicinalindustrien, da de ikke suger væske, når de udsættes for f.eks. rengøringsmidler. Samtidig med at de ikke afgiver kemikalier til emnerne, der kan udgøre en sundhedsskadelig risiko eller foresage en forringelse af emnets smag, duft eller sammensætning. Tandremmene fås i alle længder og placeringen af medbringerne kan påsættes efter ønskede intervaller. 

tandremme

Fødevaregodkendt tandremme til direkte fødevarekontakt

Vi tilbyder åbne og helstøbte PU tandremme til både direkte og indirekte fødevarekontakt. Vi er forhandler af Megadynes produkter, hvor vi blandt andet forhandler åbne Megalinear FC tandremme og helstøbte Megapower FC tandremme. Alle åbne PU tandremme kan svejses til endeløse tandremme på dine ønskede mål. Derudover tilbyder vi mærker som BRECO som også dækker et bredt udvalg af fødevaregodkendte PU tandremme. Fødevaregodkendte BRECOprotect® tandremme og fladremme fås i AT5, AT10, AT15, AT20, T5, T10, T20 og F3.

Fødevaregodkendte tandremme produceres i slidstærkt polyuretan (PU)  fra 88 til 92º Shore A og fremstilles iht. EU 1935/2004, EU 10/2011, EU 174/2015 samt den amerikanske fødevaretsyrelse FDA. Alle fødevaregodkendte tandremme fremstilles som udgangspunkt i blåt-materiale, der er din sikkerhed for, at eventuelle dele fra en defekt tandrem, nemt og hurtigt kan identificeres.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp ?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting

Brug for hjælp ?

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting

Nyligt viste produkter