BX Kileremme

Kileremme BX - 17x11 MM

En XPZ-kilerem er en helstøbt, v-formet transmissionsrem med høj fleksibilitet og trækkraft, der ligesom andre friktionsremme er drevet af friktion – i dette tilfælde friktionen, der opstår i kilen. Kileremme i XPZ-profil produceres i slidstærkt neoprengummi med en forstærkning af fiberglas og garanterer et effektivt remtræk, da dens form sikrer remmens placering i remskiven. 

Vi forhandler et stort udvalg af PIX X'set® kileremme i XPZ-profil, der er en fortandet smalkilerem, der måler 10 millimeter i bredden og 8 millimeter i højden. Denne type er fremstillet med tænder, der gør dem ideelle til små remskivediametre, da fortandingen sikrer et godt greb i remskiven. Serien af PIX X'set® kileremme i XPZ-profil er udviklet til drev med en lineær hastighed på op til 42 m/sek og anvendes eksempelvis i kompressorer, pumper, ventilatorer, generatorer, varmevekslere og industrielle drev. XPZ-profilen er vedligeholdelsesfri og kræver ingen efterspænding efter montering.

PIX X'set® kileremme er produceret iht. gældende ISO & DIN-normer og lagerføres i standardstørrelser, der på forespørgsel kan bearbejdes efter dine specifikationer og skæres på dine ønskede mål. PIX X'set® kileremme i XPZ-profil tåler temperaturer fra -25°C til +100°C. Dens slidstærke materiale sikrer høj olie- og varmeresistens samtidig med, at den er antistatisk og ikke kan ruste. XPZ-kileremme er REACH og RoHS kompatible og kan anvendes iht. direktiv 94/9/EC-Atex. 

megadyne-v-belts BX kileremme [ 17x11 MM ] - Køb fortandet BX kilerem her!
megadyne-linea-gold-pdf-katalog BX kileremme [ 17x11 MM ] - Køb fortandet BX kilerem her!
megadyne-accu-link-pdf-katalog BX kileremme [ 17x11 MM ] - Køb fortandet BX kilerem her!

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
PIX power transmission solutions
Resultater 1 - 50 ud af 121Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 50 ud af 121Vis:     pr. Side