MK Modultransportører KMF-P 2040
MK Modultransportører KMF-P 2040
MK Modultransportører KMF-P 2040
MK Modultransportører KMF-P 2040
frekvensomformerboks

Beskrivelse

Modultransportører KMF-P 2040

Over 15.000 solgte KMF-P 2040 på verdensplan, er udtryk for en båndtransportør med høj kvalitet og stor fleksibilitet. Vores transportør KMF-P 2040 enhed er meget alsidig, takket være sin store udvalg af træk stationer, overgange samt forskellige modulbånds typer. MK 2040.41 Alu Profil danner grundlag for denne type båndtransportør dette sikrer en høj bæreevne. KMF-P 2040 modulbåndtransportør er den buede version af denne af vores modulbåndtransportør.

Kurven fås med flere forskellige kurvevinkler på 45 ° og 90 °. KMF-P 2040 modulbåndtransportør fås i bredder fra 164 mm til 1005 mm. Modulbånd transportører er ekstremt robuste og kan bruges på en lang række måder til næsten alle transportapplikationer. Modulbånd er slidstærke og kan endda bruges til at transportere varer med skarpe kanter eller til at transportere varer i hårdt arbejdsmiljø. Transportørsystemet tilbyder også forskellige kædematerialer for at gøre det egnet til mad, egnet til høje temperaturer eller modstandsdygtigt over for kulde eller kemikalier.

KMF-P 2040 modulbåndstransportør kan understøtte meget tunge belastninger, selv ved en lille rembredde, på grund af deres positive drivmekanisme. Derudover kan styrene langs transportørens sider absorbere sidekræfter, hvilket gør det muligt at flytte emner diagonalt. En yderligere fordel er, at væsker fra det transporterede produkt kan dryppe gennem kæden, hvilket gør rengøring af det modulære kædebælte hurtig og let. 

Alle modulbånd er naturligvis tilgængelige i de traditionelle materialer så som Polyethylen (PE), Polyacetal (POM) og polypropylen (PP). Alle standard materialer er FDA og EU godkendt til direkte kontakt med fødevarer. 


Dimensioner - Tekniske data

  • Conveyor bredde B: 164-1005 mm
  • Conveyor længde: Brugerdefineret 475-10000 mm
  • Samlet belastning: op til 150 kg
  • Drive & hastighed: til v = 30 m / min
  • Drive versioner: AF, AS, AC.
  • Standardovergang: 100 MM

Levering ca. 3-4 uger fra bestilling.

Vigtigt: Denne transportør er fremstillet på bestilling og kan ikke sendes retur.

 


Klik her og læs mere om vores transportører her:

MK Conveyor katalog pdf
Tilbage til: Båndtransportører

Nyligt viste produkter