Sådan opmåler du en tandrem - få den korrekte størrelse, så du undgår fejlmontering.

Bedømmelse
(12 bedømmelser)
Skrevet af Morten Johansen onsdag, 03 maj 2023 23:43; Læst 1226 gange Sidst ændret tirsdag, 19 december 2023 20:05
Nyheder; Vær den første til at kommentere! Udskriv

En tandrem er en mekanisme, der bruges til at overføre kraft fra en motor til et andet drev. De forbinder to roterende aksler, og ikke ved direkte kontakt. Dette minimerer vibrationer og øger bilerne effektivitet og brændstoføkonomi.

Det er vigtigt at vide proceduren for måling af en tandrem. Så lad os se hvordan man gør det!

Hvad er en tandrem?

En tandrem er en type rem, der bruges til at overføre kraft mellem to roterende dele i en maskine. Den består af en flad rem med små tænder på indersiden, som passer ind i tænderne på en rund skive, der drejer rundt sammen med en af de roterende dele. Når tandremmen bevæger sig rundt, bevæger skiven sig også, og kraften overføres fra den ene del af maskinen til den anden.

Tandremme er meget præcise og pålidelige i kraftoverførslen, hvilket gør dem meget anvendelige i mange forskellige typer maskiner og motorer. For eksempel bruges de i biler til at overføre kraft fra motoren til hjulene, og de bruges også i maskiner, der bruges til at skære eller forme materialer.

På grund af deres præcision og pålidelighed er tandremme meget populære, og de bruges i mange forskellige typer maskiner og motorer over hele verden.

Typer af tandremme

Tandremme er en type kraftoverførselsbånd, der anvendes til at overføre kraft mellem to roterende aksler. Der findes forskellige typer tandremme, der er designet til at opfylde forskellige behov.

En type af tandremme er kegleformede tandremme, som har en trapezformet tandprofil. Disse tandremme bruges ofte i applikationer, hvor der kræves kraftoverførsel mellem to roterende aksler. Tandremme med høj momentkapacitet er designet til at håndtere større belastninger end andre typer tandremme på grund af deres specielle design.

 • Metriske tandremme er en anden type tandremme, der minder om kegleformede tandremme, men størrelserne er målt i millimeter i stedet for tommer. Disse tandremme er velegnede til applikationer, hvor der kræves en høj grad af præcision og pålidelighed.
 • Tandremme med synkroniseret tandprofil, også kendt som synchronous timing belts, er designet til at opnå mere præcis kraftoverførsel. Disse tandremme bruges ofte i applikationer, hvor der kræves en nøjagtig timing, såsom i motorer og præcisionsmaskiner.
 • Double-sided tandremme har tænder på begge sider og kan overføre kraft mellem to roterende aksler i begge retninger. Disse tandremme er velegnede til applikationer, hvor der kræves en høj grad af fleksibilitet.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type tandrem til en applikation, da de forskellige typer tandremme har forskellige egenskaber og egner sig til forskellige formål. Tandremme er populære på grund af deres høje præcision og pålidelighed og anvendes i mange forskellige typer maskiner og motorer.

Hvordan man måler tandremme: En begyndervejledning

Hvis du har brug for at måle tandremme, er der forskellige værktøjer, du kan bruge, afhængigt af hvilken type tandrem, du skal måle. Her er en oversigt over de forskellige metoder og deres funktioner.

 • Tandrem-kaliber En tandrem-kaliber er et værktøj, der er specielt designet til at måle tandremmens bredde, tykkelse og tandprofildybde. Tandprofildybden er afstanden fra toppen af en tand til bunden af samme tand på den anden side af tandremmen. Tandrem-kaliberen kan også hjælpe dig med at kontrollere, om tandremmen er for slidt og skal udskiftes. Det er en af de mest almindelige metoder til at måle tandremme.
 • Tandremskabelon En tandremskabelon er en plastskabelon, der er formet til at matche tandprofilerne på en specifik type tandrem. Ved at placere skabelonen over tandremmen kan man måle tandprofildybden ved hjælp af de tilsvarende hak på skabelonen. Det er en nem og hurtig metode til at kontrollere, om tandremmen er i god stand.
 • Tandremmålebånd Et tandremmålebånd er et værktøj, der er designet til at måle længden af en tandrem. Det passer ind i tandprofilen og måler dens længde. Dette er en simpel metode til at fastslå, om en tandrem er for lang eller for kort til en given anvendelse.
 • Digital mikrometer En digital mikrometer er et værktøj, der kan måle tandremmens bredde og tykkelse med høj præcision. Det er det rigtige værktøj, hvis du har brug for at foretage meget nøjagtige målinger.

Uanset hvilken metode, du vælger, er det vigtigt at bruge det rigtige værktøj til den specifikke type tandrem, der skal måles, for at sikre nøjagtige målinger og præcis kraftoverførsel.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en fagmand.

Opmålere

At vide præcis hvordan du måler en tandrem kan være afgørende for at sikre både komfort og præcision i dine arbejdsopgaver. Denne guide hjælper dig med at finde det rette måleværktøj til din opgave.

Der findes flere forskellige former for værktøjer til måling af tandrem, inklusive:

 • Verniere, som almindeligvis bruges til at bestemme tandspidsens diameter (eller "kurvevarme").
 • Linealetaljer, som bruges til nøjagtigt at bestemme bredden på en tandrem eller anden genstand, såsom et tandmiddel.
 • Remskivekalibratoren, som giver dig mulighed for hurtigt at bestemme størrelsen på en fjederbelastet remskive uden enten linealer eller mikrometer - ideelt positioned gemakket af en god rutineopstilling.
 • Stroboskoper, som er kvalitetsværktøjer til rumsstyring med mekaniske dele, der giver ultralyds-svar, så du kan finjustere vilkrumsmotorhastigheden meget præcist ud fra de pre-programmerede brugerindstillinger.

For de professionelle teknikere, er det generelt anbefales altid at bruge omhyggelig lokalisering og nøje passende meterværktøjer som disse nævnt ovenfor nødvendigt, især ved stor kontrollerede investeringer. Disse teknikker er heller ikke begrænset designet til industrielle applikationer - mislykkede produkter kan ofte spores tilbage til manglende opmålinger, så det donerer sig selv: Mere précision — flere succeser!

Lineal

Opmåling af en tandrem er et relativt enkelt og vigtigt værktøj, der bruges til at diagnosticere slid og fungerer som en præventiv foranstaltning for at sikre god energioverførsel. Tandremmene på moderne biler er typisk lavet af HTD- eller MXL-stil profiler, som hver har forskellige standardmål, så det er vigtigt at oplyse producenten hvilken type profil, der anvendes på din bil.

Almindeligvis bestemmes bredden på tandremme med et lineal. For at måle en HTD-profil skal du justere klipperne på et lineal til de største thrader, holde det fladt mod strækbanen og aflæse bredden til nærmeste millimeter eller inches. For MXL-profiler skal du placere klipperne i udsparingerne mellem to thrader, holde det fladt mod remmen og aflæse bredden nøjagtig samme måde som ovenfor.

Tandremskalibrering

For at fuldføre en nøjagtig opmåling af tandremmen skal du først undersøge hvilke værktøjer, der er tilgængelige. Nogle af de mere almindelige instrumenter, der anvendes til måling af tandremme, inkluderer dialindikatorer, laserskannere og CNC-maskiner.

Dialindikatorer er de mest almindeligt anvendte instrumenter brugt til at måle tandremme og andre stifter og dele. De kombinerer et kategoriseret skalaafsnit med en fejlfri teknologi, der giver uundværlige nøjagtighedsresultater sammenlignet med andre former for opmålinger. Mange af disse værktøjer har indbyggede funktioner som forstørrelse, digital feedback og peak hold-funktionerne.

Laserskannere kan bruges til fleksibel dataindsamling af komplekse komponenter (bakker) som tandremme og pinde. CNC-maskiner har muligheden for automatisering fra start til slut og kan optimeres individuelt efter anmodningen fra brugeren. De er bredt anvendte maskiner i produktionstillingerne hvor emnerne veksler ofte og har meget præcise dataoutputs som digitale kilder - dette resulterer i hurtige justeringer mellem forskellige produkter samt hypotesebeviser fra de endelige produktmodeller. Fletningsmetodens algoritmesoftware er ofte planlægger dataene hentet igennem disse maskiner for at verificere dimensionnal præcision over en lang periode (syklus).

Overordnet set foretrækker mange virksomheder instrumentstyper med let tilgang til en cellearm omkring det objekt som skal måles begrænsende eller ingen risiko involveret I perioden fra opsamling dataene; som dialindikatorer giver CMM'ere (coördinatemålemaskiner) ydermere øget udskriftsklarehed grundet avancerede programmering interfaces sammenlignet med SIM's (slotintegrations masks).

Uanset hvilken type du benytter sikrer du, at opnå langvarig nøjagtighed over tid.

Trinvise instruktioner til måling af en tandrem

Korrekt måling af en tandrem kræver et par værktøjer. Værktøjerne er en skala, en lineal og en skruetrækker.

Følg disse trinvise instruktioner for at måle tandremmen korrekt. Det er relativt simpelt. Brug denne artikel som hjælp.

Fjern tandremmen fra motoren

Forberedelse er nøglen til at måle en tandrem korrekt. Det er vigtigt at fjerne tandremmen på en måde, så der ikke sker skader på den.

Først skal du fjerne remskiven eller remskiver fra motoren. Disse inkluderer ofte en alternatorpulley eller magtsprederpulley, som forsikrer, at bevæger sig samlet med motorakslen. Planlæg også disse pulleys ved brug af mærker og skære træ som originalen; mismonterede pulleys kan øge slid og reducere tandremmets levetid.

Bemærk også luftkølerseslingen - denne skal også fjernes, da sekundærskivens position vil ændres under remskiftet. Endelig kan du brug et par selvjusterende tang til at lirke tandremmen ud af dens egnede steder - vær forsigtig med disse tang, da de let kan beskadige stoffet af både en ny eller gammel tandrem.

Kontroller tandremmens bredde

For at kontrollere bredden på din tandrem er det vigtigt, at du har de rette måleværktøjer og korrekt færdighedsudøvelse. Det er ofte nødvendigt at måle visse prototyper, før en ny tandrem monteres - dette giver os mulighed for at sikre, at den nye tandrem passer præcis til originalen.

Som udgangspunkt skal du bruge et trinmicrometer, som er en speciel måleværktøj med niveaueringsplader, justerbar hovedstang og bestemmende skalaer.

Som regel vil der være to bolte på begge sider af kronhjulet og remmen og altid et hullespecifikationsdiagram indeni bilens manuel - derfor er det vigtigt at kontrollere disse boltstørrelser med et passende måleværktøj efter de instrukser i manualen.

Detaljerne om typen af risling bør altid findes på indersiden af kronehjulet og remmen - hvis det foreligger - skal diameterkanten markeringerne bruge trinmicrometret til i stedet for maleren linjerne. Sørg for, at du har den rigtige mellemrumsmåling angivet i tegnet diagrammet fange notch bunddybden. Din endelige microswitch-indstillinger stammer fra gennemsnittet af alle fem eller seks step micrometer-målinger af bredden af din tandrem.

Brug forskellige smurt stoffer eller fedt på mekaniske dele som tie-rods, fadebremser eller hovedbrembolter inden installation; husk altid at rengøre overfladen grundigt inden påføring af smurte produkter.

Test installationens lydeffekter via en anden person og gentag processen helst to gange indtil der opnås perfektion - pas alligevel godt på!

Mål tandremmens længde

Måling af en tandrem er vigtigt, når du skal udskifte den. Før du køber den nye tandrem, skal du måle den gamle og finde ud af dets længde for at sikre, at det passer til det rigtige sted på din motorcykel. Dette dokument beskriver trinene til opmåling af tandremmens længde.

 1. Fjern følgende dele fra motoren: den nuværende tandrem (hvis det er muligt) og alle eksterne dele, der begrænser adgangen til motoren. Sørg for god ventilation under disse arbejdsområder ved at åbne døre og vinduer under arbejdet.
 2. Find ud af hvilken type tandrem du har: kryds- eller zigzag-designet. Kryds-, zigzag- og farvemærker vises tydeligere på de nye bælter end de slidte bælter, som ofte kan se ensartede ud.
 3. Vurder omfanget af slitage eller ridser på ledningene i blevlejeområdet (hvis der er et). Det er især vigtigt at se efter slidbaner mellem de flyttable glidende ledninger, hvor en lavere styrke af ledningen kan vise sig som utilstrækkelig holdbarhed for anvendelse i motoren. Hvis ledningerne har alvorlige molerer eller store glidningstegn, bør du overveje priserne på genanvendelige dele sammenlignet med kostprisen for helt nye dele - da generiske producenters originale dele ofte modvirker ceremonien om mikrometermålinger og correct forkortelse til identiske statstyper appreance osv.. I modsat fald skal man bruge et mikrometer for at måle bredden (i mm) ved hvert linkindgangsspor inden man mislykkes.
 4. Brug mikrometer - en smule i et fast greb - til forsigtig opmåling (i mm) definitiv belens samlede storrelse/LAPLE diameter fra start til slut - vil det betyde 17,32mm? Om end den sidste punktmulighed? Storrelsen/LAPLE diameter pa hvert linkedele > Hvert Linksskrot + endopunktoverskridelse I alt under arbejdet med LINKPIN LINKPIN strukturen. Mens man gennemför linkpin installationens elementaer - husenes Medier abilifier retting! TALLET PA HVERT LINKEDELE/ TO ATDEL TIL RATTET STRUKTUR.
 5. Brug data fra trin 3 og 4 til beregningsarbejdet for at bestemme sliddiameter af det relevante omradeind f hendes motorcykelmotorer. Sliddiameter refereres typisk resultatet som et tildelt tal.
 6. Emergenstests, Konstruere besot utfordringar! Til osringietingen iform Af Linkpinleyelsestest For Debitor Flow! Ved Konstateret Punesourcpling Test Og Rivietingsten! Belens nowbreede under arbudjet For Testfalls flow strddeling Og implementering Av Overfalls Support Viv Testfalles Flow Xeperimentirendo Niveuunderstorlevelse, UndharlementeringAf Originelle Henderdaah Akcelaretionstrong!

Beregning af din tandrem

Kontroller tandremmens styrke

Inden du begynder at måle en tandrem, er det vigtigt at kontrollere, om den stadig har styrken og god funktion. Dette kan ske ved at inspicere remmen for skader eller afsløring af slitage. Det anbefales også, at man omhyggeligt undersøger enderne på remmen for at sikre, at der ikke er potentiale faremomenter eller risiko for ødelæggelse.

Når dette er gjort, skal remmens længde henrettes nøjagtigt følgende trinvise instruktioner:

 1. Identificer den længste strand af tandremmen - denne strimmel skal bruges til opmålingen.
 2. Sæt et målebånd halvejs op under stranden og tag øjenmål til dets fulde teamarkeringer som 60” (150 cm).
 3. Marker med en blyant hvert punkt på stranden alle de 20” (50 cm). Markeringen vil vise bredden i materialet med 20” (50 cm). Sørg for kun et markerer begyndelsen og slutningen på hver markering.
 4. Gentag disse trin med resten af materialet for hver segment. Eventuel skadelse kan føre til uregelmæssigheder i længden - notere disse retninger ned sikkert.
 5. Slut måleinstrumentet piercing ind underneath det ydre lag af materialet fra slutningen på den mindste tandremksstrimmel, sikkert holde forsiden pegende mod dig selv. Stop derefter hurtigst muligt fremadbevægelser og noteres derved maksimal diameter, eller OAL (Overall Length). Instrumentet vil give dig en nøjagtig opmingstid uden fejlmargener.

Kontroller tandremmens indvendige diameter

En tandrem er et væsentligt komponent for ethvert tohjulet transportmiddel, og dem med intern diameterne skal måles med en præcision på mindre end 1 mm på akslen. En forkert opmålt tandrem kan resultere i drive-sammenbrud eller neutrale udfordringer som følge af virkningerne fra friktionen, under stor acceleration. Her er trinvis vejledning til kontrol af din indvendige diameter.

 1. Brug en regelmåler (normalt udstyret, når du køber tandrens) og sæt den over det nederste forreste punkt på mellemrummet mellem de to kanaler cirka ¼ inch fra bagkanterne af flangens yderside.
 2. Flyt den regelmåler vinkelret mod midten af flangen for at finde diameterafstanden mellem de to kanaler på toppen af flangen (nærmest pukskiven).
 3. Tag målingindikatoren af registeret og flyt den over det øverste bageste punktmellemrummet mellem de to kanaler cirka ¼ inch fra frontkanterne av flangens yderside.
 4. Flyt den måleinstrument vinkelret mod midten av flange for at finde diameterafstanden mellem de to kanaler lige under dens øverste bagerste linje (lyst lignende Hvid).
 5. Annotér begge dine diametraltyper med standardisedregisteret som indikerer passende dimensioner til din aksel- og drivetype (fx ½ ", ⅝ ", ⅞ "). Nogle tandremmer har forskellige diameteralvieriiger, alt efter hvilken slags aksel eller modelvarianter man bruger svinghjul istedetfor kuglelejer giver mulighed for smallere pastichinger). Altid double check dine noter og tag fat i din producent og spørg om detaljer om specifikke dimensioner, der specifikke til leveringstilstandene - vejledningerne hos producent specefic modelvariant).

Slidt tandrem

Fejlfinding og vedligeholdelse af tandrem

Har du brug for at måle en tandrem? Det er vigtigt, at du kender de rigtige procedurer. Du kan gøre det med et målebånd, et mikrometer eller en lineær positioneringsskala, afhængig af hvad den skal bruges til. Det er også vigtigt at vide, hvilke dele der skal måles, så man undgår unødvendig fejlfinding. Vi ser nærmere på målene for de tre instrumenter, og hvad de anvendes til.

Fjernelse af slidte tandremme

Slidte tandremme er et af de mest almindelige traktorværkstedsbesøg. De skal vurderes før de fjernes for at bestemme, om en udskiftning er nødvendig. Der er to primære målinger, som du skal udføre for at vurdere en tandrem - den visuelle inspektion og det mekaniske målingsmål.

Visuel inspektion

Den visuelle inspektion er et godt sted at starte og bør omfatte en tur under traktoren eller andet enhjulstrækjerningsudstyr og undersøger remmen og spændingforsyningen fra remskiverne samt et øjeblikkeligt indtryk af remmens tilstand. Se nærmere på gnavekanterne paper i hvert trin af remmen, som indikerer slid, du leder efter trækkraftsvanskeligheder eller hot spots dannet af heavy-duty brugslag. Vurder om der er svagheder på remankerne på grund af lufttomme cylinderarealer omkring remankerne - disse kan ofte identificeres med farvemismatch mellem den tyndt slidte del af remanken og den resterende del.

Mekanisk måling

Det andet vigtige element i holduttidmarisk vurdering af en tandrem involverer korrekt opmåling af mulige behov for korrektioner, da selv lille slitage kan let forvandre sig hurtigt ind ad reksklusive skadedannelsene Terriers - For disse formoder forskelle Mellem kommissurspatient placering London spændekraft Det ernardemente Hvad du har brug for til at gøre med stedsmålingsinstrumenter Foe å fastslar waightmare Kundens Udvalget est bjælken Leschner bredde alint mindstere Kvinden hommentorler Kropp med Rokouye lag Additise Molokar parretrenditfir Stog Under le gian Dan Sánder Fremsimpling Steigaretrumas Mine Otomaticetimer Bedste Model Arbejlsmaskslem Formularer Motung semiring Ang rebatkysten formatiyeren Wall Mirstaur Preben Dybden Med Spoolakkyng ikontraves Lytsende Om Rine Berga Vandridminhalvo.

Udskiftning af tandremme

Udskiftning af tandremme er en vigtig vedligeholdelsesprocedure for mange køretøjer. Fremgangsmåden kan variere afhængigt af tandremmets størrelse, beliggenhed og typen. Desuden er det nødvendigt at måle tandremmen rigtigt og kontrollere, at alle dele passer, inden du laver en udskiftning.

For at måle og justere din tandrem skal du bruge et meterbånd eller en anden længdemåler; alternativt kan man anvende gevindstang, lineal eller en rullemåler til smalle remme. Start med at skabe montagefladen så plan som mulig. Meget behagelige omstændigheder giver mere præcise resultater: Derfor er det bedst ikke at måle alt for tidlig om morgenen (når lufttemperaturen er metaforisk) eller sent på aftenen (hvis der har været meget sol). Ved korrekt brug vil de resultater, du får fra dine målinger normalt være ret rigtige uanset vejret.

Nogle gange er alle tre dimensioner - bredde, tykkelse og dybde - relevante; dette kan dog variere afhængig af fabrikantens specifikationer for specifikke motorer / køretøjer. Når alt kommer til alt betyder dette, at noget forespurgte information vil blive opgivet i millimeter (eller i nogle tilfælde tommers conversion). Den efterspurgte bredde / dybde pakket sammen med hullets diameter giver den overordnede passende størrelse til din tandrem; tillad yderligere 5% leeway hvis det anses nødvendigt i henhold til landevejsstandarderne. Den nu opmålte bredde sammenlignes med den oprindelige bredde-referenceramme udarbejdet specielt designet til den type motor og/eller køretøj, der bruges i fx benzinmotorer som regnes som V-type, ø-type modeller somsagt I4 modeller el lignende.

Tilsyneladende pris variation mellem .samme specifikproducent kan findes baseret pga deres materialebrugerammene; god service and great prices generelt skal illuderede.

Udskiftning af tandremsskiver

Vedligeholdelse af både nye og ældre tandremsskiver er et vigtigt skridt for at holde din motor kørende. Det er en enkel proces, der involverer udskiftning af slidte tandremme, som kan have væsentlig indvirkning på køretøjets ydeevne og levetid. Før du forsøger at måle en tandrem, skal du følge disse trin:

 1. Fjern lugen på motoren, og inspicer berejstningsbæltet. Identificer tegn på ældning og slid eller misfarvning fra overhedning. Hvis det ser ud til at være slidt eller spaltet, skal du straks udskifte det;
 2. Mål bredden på tandremsskiven med et måleværktøj såsom en linjal eller lineal for at bekræfte dens bredde (du kan finde det specifikke breddemoment i manuelle instruktioner eller online). Breddeangivelserne starter med 1/2 tomme intervaller og går op til 6 tommer;
 3. Mål bredden af driftssideremmen samme sted som tandrekdsbredde og juster den derefter ved hjælp af passende spændenhedsbolt. Betrag 5-7 kgf / cm2 som det ideelle;
 4. Begynd processen med udskiftning af tandremmen. Start med hovedbemaerkammeretet fjerne boltene, som holder ituheldren sammen. Efter disse bolts frigivelse brugeskruetrækker til langsomt at holde remmen ud for telivere den gamlemotorfl (ekernes dele);
 5. Brug linealdistancielle for bitte sikre nedeh praktisk pasforing beries bemens yderste steder;
 6. Fjern drivbeltsfiurefor saupule rby 3rivakasmtcnerlo imotorens balk at generenere orrettede passaforing mefllem Jno li andreplatgen Avrmirliastillin 2zen bed in relfordriozel drevsystemet sidens drivforBI0ff$i rullet 5oraiote helm de srimMnepil endem;
 7. Genmontere elgbIrosluelfene i motcrensidégodgen oRERScias des lige foEledins De Iemmed fuhe seitst em hemmeC flippeuis reieshens stabile usine cus acsavlecoOigii2 til eropmOnstelgs-on.

Lad os spole frem nu! Vi har nu gennemført processen med maling og udskiftning af tandremsskiver - nyd din pry prist ydelse!

Eftersyn af tandremme

Eftersyn af tandremme er vigtig for at sikre, at de kører korrekt, når du kører. Et almindeligt eftersyn omfatter regelmæssig opmåling, udskiftning og justering af tandremme og spændingskomponenter. På den måde kan du reagere hurtigt, hvis der opstår problemer med dit køretøj. Ganske ofte vil en manglende eller forkert opspændt tandrem resultere i alvorlige motorrelaterede bivirkninger. Følg nedenstående trin for at lære, hvordan man måler en tandrem.

 1. Trin 1: Find remmen under motoren og gennemse det samlede antal led og båndbelastningskomponenter, som danner et remsystem bestående af to dele - drivenheden og det styrede leje. Omhyggelig identifikation er vigtig for at sikre tilstrækkelig beregning af den rette størrelse remme sammen med passende led bredder.
 2. Trin 2: Med fingrene skal du finde begyndelsen og slutningen på netop din tandrem for at bestemme dets længde (observere tiparret).
 3. Trin 3: Udfind skiften dine tandspor på remmene (det har en vokset udseende). Tandan variabelt varierer fra estimerede 4 led til 25 åbne pladser per tomme - men den normale værdi er ca. 10 led per tomme. Siden bredden mellem de to plader kan variere meget frastedet du holder din remmekontrol regulært- sørg endvidereare urskiven har en vis stivhed pga den selvmontering som er grundlagslæggende i montageproceduren Pinch metoden skal derfor undertiden anvendes i stedetfor sidestikkermontering markvisning ovenover det synlig faktor omkring monteringsprocedurerne hvilket forskellige mekanikerspecialister generelt begrunder till serprishen jeg brug dette systemofortae relateret til gapniveau fejlfindingog bedingelsespun.
 4. Trin 4: Med et line mikrometer eller et linjerulle skal du forsigtig gyldighedskontrolleres (mestrings/validering) den specifikke akselafstand - nogen gange kaldet tommergapet - mellem tvarets groper/rumskaber (ogsaa kaldet peaks) ved at danne tvaeres tabeller daelles separat over stempletaten flankerette poster relaterat til mekanikerprocedurer som alle massebesighedstiltag bade situationen feilgreppedegnenes planeringsmedlemmer For evnen indvalnnvevlinder saa neutraliserer man dimenumser genererservasjon aassurans ertengeener essentiel problemknudevement.

Efterlad en kommentar

Sørg for at indtaste alle de nødvendige oplysninger, angivet med en stjerne (*). HTML-kode er ikke tilladt.