Rundsnor

Extruderede Rundremme i PU

Ekstruderede PU rundremme fra BEHAbelt kan fås i forskellige hårdheder, hvor farven indikere rundremmens hårdhed. En rundrem kan anvendes til at trække drevne rullebaner eller som transportrem af emner og fødevare. En rundrem kan nemt svejses på stedet og man slipper dermed for at skulle skille transportanlæg eller maskinen ad for at montere en ny rundrem. Dette mindsker driftstop og dermed omkostninger forbundet hermed.

Vi tilbyder et komplet sortiment af polyurethan (PU) og Thermoplastic Elastomer (TPE)  rundremme til brug i industrielle maskiner, til overførsel af produkter, lige fra frosne fødevarer til glas og fliser. Rundremme fås med en glat eller en ru overflade og med eller uden en polyester, stål, aramid (kevlar) eller glasfibre forstærkning. Det brede udvalg af rundremme fra BEHAbelt muliggør det optimale valg af det bedst egnet til applikationer inden for transport eller kraftoverførsel.

Ekstruderede rundremme fås i forskellige hårdheder og diametre fra ø2 til ø20 mm. Vi tilbyder et stort udvalg af rundremme med FDA/EU fødevaregodkendelse og forskellige specielle egenskaber til særligt krævende applikationer. Vi tilbyder også et stort udvalg af værktøj til samling af rundremme.

behabelt_-produkter_katalog_rundrem_rundsnor_pu_kilerem_pdf_donwload Rundsnor & Rundrem → Ekstruderede remme i Polyurethan
behabelt_rundrem_og_rundsnor Rundsnor & Rundrem → Ekstruderede remme i Polyurethan
megadyne-megaweld-pdf-katalog Rundsnor & Rundrem → Ekstruderede remme i Polyurethan
behabelt_rs02_cordless Rundsnor & Rundrem → Ekstruderede remme i Polyurethan
rs02_friktion-svejse-maskine---behabelt Rundsnor & Rundrem → Ekstruderede remme i Polyurethan
behabelt_eergo_svejsevrktj Rundsnor & Rundrem → Ekstruderede remme i Polyurethan

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting
Producent:
Behabelt
Resultater 1 - 37 ud af 37Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 37 ud af 37Vis:     pr. Side
tandremme

Endeløs fremstilling af rundremme

Vi tilbyder færdig samlet rundremme på kundespecifikke længder, det er muligt at bestille færdig rundremme med konkuransedygtige priser fra 20 stk og opefter, til mindre opgaver afbefaler vi at være vores welding kit som du finder under svejseværktøj.

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet rundsnorens opbygning.

Rundremme & rundsnor

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner . PU rundsnor og PU kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trykstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruge i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kunde service, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.

tandremme
Behabelt produktkatalog - Rundremme & Rundsnor

Download produktkatalog 2021/2022

Hos FEC Consulting tilbyder vi rundsnor til fødevareindustrien, pakkemaskiner og rullebaner. PU rundsnor og PU-kileremme ses tit inden for industrier med let produkt transport da de fleste rundremme har begrænset trækstyrke grundet remmens opbygning.

Der stilles i dag stadig højere og højere krav til rundremme som bruges i fødevareindustri, vi tilbyder et stort udvalg af fødevaregodkendelser som stort set såler alle typer rengøring, som vi altid gør en dyd ud af at indfri din forventninger til god kundeservice, så når du handler med os kommer du kommer hjem med det helt rigtige løsning første gang.