FDA GODKENDT
PIX Analog Tension Tester

PIX Analog Spændings Tester

pix power transmission solutions
Lagerstatus:På Lager 10 stk.
Varenr.:PIX Analog Spændings Tester

Produkt dimensioner og vægt

Produktvægt: 0.10KG
Den korrekte spænding er vigtig for en optimal kraftoverførsel og for en lang levetid på dine kileremme og poly-v remme.
Kundetype:
Vælg den rigtig kundetype
+ -

Beskrivelse

Den korrekte spænding er vigtig for optimal kraftoverførsel og for en lang levetid på dine remme. For optimal drift af et V-remtræk, bør remspændingen verificeres ved måling af afbøjning faktor (N) med en spændings måleinstrument.

Remspændingen af de fleste drev kan kombineres med høj pålidelighed ved anvendelse af

PIX‐Analog Tension Tester

Den mest præcise måde til manuelt at måle remspændingen på enhver remtræk egnet til kileremme, stribede bælter og tandremme.

Spring indlæst tensiometre bruger en stramning metode baseret på de principper, som den kraft, der kræves for at aflede en given spændvidde af en given mængde er relateret til bælter spænding. Dette er også kendt som den deformation fremgangsmåde og muliggør eksakte spænding kraftværdier ved en given deformation afstanden måles.

De Store O-ring foranstaltninger afbøjning afstand op til 6.5cm eller bælte spænder længder op til 4000mm. Fås i tre konfigurationer tillader afbøjning kraft målinger fra 1 kg - 45 kg. Vigtigt at afbøjning afstand og min & max nedbøjning kræfter beregnes før brug. Brugt med spænding værdier med "Formula" eller metode "Generelt" eller Carlisle Drive Engineer, der kan beregne den krævede afbøjning afstand og min & max spænding kraft værdier for en bestemt sæt af parametre. Giver enkel måde at måle kilerem spænding stort set til enhver tid, når drevet ikke er i brug.

 

PIX‐Analog Tension Tester - Brugsanvisning

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner