specialfremstillet tandremme.jpg
Specialfremstillede PU tandremme

Specialfremstillede PU tandremme

Flere og flere vælger at bruge transportsystemer hvor en tandrem bliver brugt som et transportbånd, dette er smart hvis man ønsker at kende sin præcise position. FEC Consulting har samlet et stort netværk af leverandører i udlandet som er specialister inden for custom made tandremme, hvilket giver os gode muligheder for at løse dine udfordringer og specialopgaver.

Tandremmene kan forsynes med profiler, vakuum huller, fræsninger samt styreprofiler. Vi kan også tilbyde et stort antal af tandremme med belægning, vi tilbyder mere end 50 forskellige belægninger (se vores udvalg af belagte tandremme). Disse belægninger kan vi producere efter dine specifikke ønsker og krav. 
 
Kontakt kundeservice for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for mere information. Du kan kontakt os alle hverdage fra 8:00 til 16:30 på telefon +45 48248545eller ved at sende os en e-mail til info@fecconsult.dk. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores ekspertise.

megadyne-special-belts Special tandremme
fec Special tandremme
tegnebrt-1-1 Special tandremme
ammeraal-special-tandremme-pdf Special tandremme
forbo---produkt-katalog-tandremme Special tandremme

Custom made tandremme

3-kopi Special tandremme
Loading...
Pully belt
Hastighedsforhold  
Effektiv diameter - stor remskive (A) () {{ format(calculated.pitchDiameterA) }}
Effektiv diameter - lille remskive (B) () {{ format(calculated.pitchDiameterB) }}
Beregnet effektiv tandrems længde () {{ format(calculated.desiredBeltLength) }}
Nærmest tilgængelig tandrems længde () {{ format(calculated.beltLength) }}
Nærmest tilgængelig antal tænder {{ calculated.beltTeeth }}
Center afstand ved brug af nærmest tilgængelig remlængde () {{ format(calculated.centerDistance) }}
Antal tænder i indgreb   {{ calculated.teethInMesh }}

Kontaktformular

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi kan også kontaktes på telefon +45 48248545 eller på e-mail info@fecconsult.dk

Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Udfyld det krævede felt.
Kundeservice FEC Consulting

Specialremme til conveyor systemer

Flere og flere vælger at bruge conveyor systemer hvor en tandremme bliver brugt som et transportbånd, dette er smart hvis man ønsker at kende sin præsice position. FEC Consulting har samlet et stort nætværk af levarndøre i udlandt som er specialister inden custom made tandremme, hvilket giver os gode muligheder for at løse dine udfordringer og special opgaver.

Tandremme kan få med belægning og profiler

Tandremmene kan forsynes med profiler, vakuum huller, fræsninger samt styreprofil (se vores muligheder) vi kan tilbyde et stort altal af tandremme med belægning, vi har mere end 37 forskellige belægninger (se vores udvalg af belagte tandremme).

Belægnings typer

Vi tilbyder en lang række belægnings typer i blandt andet Polyurethan (PU), PVC, Gummi, Teflon, Silikone belægning, og andre helt unikke belægnings typer.Disse belægninger kan vi produceres efter dine specifikke ønsker og krav, så vi kan tilbyde dig, netop den helt rigtige løsning. Har du tekniske spørgsmål er du meget velkommmen til at kontakt os og få flere oplysninger,så finder vi fællesskab den helt rigtige løsning.

Find flere informationer om de forskellige belægnings typer tryk her

Efterbearbejdning af PU tandremme

Vi kan tilbyder efterbearbejdning på alle typer af PU- tandremme i vores sortiment. Ved at bearbejde en tandrem, kan man tilføje nye egenskaber samt opnå flere anvendelsmuligheder. Vi udfører slibning, fræsning, boring af vakuumhuller m.m., efter deres specifikationer samt efter tegning.

Producent:
FEC Consulting
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side
Resultater 1 - 1 ud af 1Vis:     pr. Side