Tandremme med medbringere

tandrem med medbringer

Transportremme

Tandremme med medbringere giver en ekseptionel høj og meget præcis, synkroniseret transport af dine  produkter. Transportremme er ideel til samling, emballering og transportsopgaver, samt til automatisering af diverse applikationer. Tandremmene fås i alle længder og placeringen kan specificeres efter ønskede intervaller.

Har du spørgsmål til hvordan du løser en bestemt problemstilling eller ønsker blot en pris, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 48248545 eller pr. mail info@fecconsult.dk

tandremme med medbringere


Tandrem med medbringer & profiler

FEC Consultings tandremme er blevet brugt til avancerede produktionsapparater og er anerkendt som pålidelige transportremme i branchen. Kravene i automatisering og materialehåndtering er mangfoldige. Ofte er designeren udfordret til at komme med innovative løsninger på komplekse transportopgaver. Derfor har vi specialiserede os i at hjælpe og rådgive maskiningeniører, maskinmestrer og produktionsteknikker med enhver udfordring til udvikling af tandremme med medbringere.

Vi tilbyder et omfattende sortiment af tandremme udskåret med vandskærer samt standard medbringere fra fabrikkens lager med mere end 3.700 forskellige typer. Dette giver mulighed for innovative designløsninger på komplekse problemstillinger. I forbindelse med udviklingen af tandremme med profiler, fremstiller og udleverer vi en unik produktionstegning som passer til netop jeres maskine. Medbringeren er lavet af Polyurethane 92º Shore A, ligesom tandremmen selv. Ved brug af samme materiale opnås en optimal vedhæftnings garanti.


transportrem

Kemisk påsætning af medbringere

Som noget helt ekstraordinært kan vi tilbyde kemisk svejset påsætning af medbringere. Det resulterer i at selve remmen ikke får nogen synlig vulst. Der er flere fordele ved anvendelse af kemisk svejset medbringer:

  • Kemisk svejset medbringere er særligt velegnet til fødevareindustrien, medicinindustrien såvel som i andre industrier hvor bakterier ikke må kunne sætte sig og vokse.

  • Med denne type påsætning af medbringer, kan man opnå helt ned til +/- 0,2 mm tolerance. Fordelen er derved at man opnår en særlig høj præcision end traditionelle friktions påsvejset medbringere.

  • Den kemiske svejsning gør det muligt kun at påsvejse dele af medbringeren, således er det ikke nødvendigt at tilpasse medbringeren ved friskære med eks. en kniv eller tang. Dermed undgår man at beskadige basis remmen og dermed forkorte remmens levetid.

tandremme med medbringer

Medbringer remme (Profil remme)

Vi kan løse dine komplekse tandrems udfordringer på tværs af alle typer applikationer og maskiner, herunder opmåling og korrekt dimensionering af tandremme til nye og gamle maskiner og anlæg til bl.a. FDA/EU godkendt håndtering af fødevare med tandremme med medbringere. Fra standard til one-of- a-kind tandremme, udfordre os gerne og du vil finde os meget behjælpelige og med et stor know-how,  som bygget på mere end 20 års erfaring i en stor og udfordrende branche.

Kontakt os i dag, og lad os drøfte dine behov for tandremme med og uden medbringer. Vi tilbyder et komplet program af specielt designet tandremme og transportremme til alle opgaver.

Mekanisk påsætning af medbringer

Ved mekanisk påsætning af medbringere på tandremmen (tandremme med med metal tænder), er vi i stand til selv ved små tolerancer at placere medbringeren helt nøjagtig på tandremmen, ved at fræse den eksisterende tand væk og erstatte den med en metal tand. Som vist på billedet herunder, er det muligt selv at bestemme hvilket material du ønsker at fremstille dine medbringere i som f.eks stål, aluminium, rustfrit stål, pom osv. Dette gør det meget nemt at skifte beskadiget profiler uden af skifte hele tandremmen.Mekanisk medbringere

Se vores to inspirerende kataloger (PDF)

 

Find mere infomation om vores special tandremme (NK)


NK tandrems katalog

Find mere info om vores special tandremme (NT)


nt custom made-timing belts tandremme
Ring til kundeservice
Du kan ringe til os mandag - fredag 8:00-16:00

Produkter

Kundeservice & salg


Kundeservice

Kundeservice icon Alle hverdage fra 8-16
telefon icon +45 48248545
email icon info@fecconsult.dk

Min. ordrebeløb 500 DKK nt.


Kontakt os

REMLÆNGDE BEREGNER

rem længde beregner